förlåt

förlår för sjuuuukt dålig bloggning för tiden men nätet på pc cpade och blogg.se appen funkade inte eller jo den funkade men den blev så treg så jag fick upptadera den från datorn och nu funkar den bättre :) men ska försöka blogga så mycket jag kan nu :) <3 puss puss
 

Matte -.-

Har haft matte hela dagen i dag! Usch! Orkar inte! Ska ha det i morn och på torsdag! Vi är typ en liten grupp på 7 stycken så det är inte så många men det är sjuuukt jobbigt! Ha matte från 08:40 till 15:40 liksom! + vi får ju raster osv... Men ändå! Sjukt jobbigt!
Men ska sova nu så godnatt <3


Hate My Life

Just nu hatar jag mitt liv!
Jag strök på matte provet och mamma är helt jätte sur och skriker och allt till mig som om jag har snott pengar från en bank eller något! Helt sjukt! Liksom hallå jag har ju fan ett prov igen och jag behöver bara 2 poäng till så klarar jag det och det klarar jag som fan på det provet som vi ska ha nästa vecka! Det är jag fan säker på!

Men aa mamma sa att hon skulle ta min tlf men fuck off ässå! Det kan bok bara glömma! Den är min så hon kan bara få och suga av pappa ist!!
Förät för mina ord just nu men jag är förbannad och jag när jag är förbannad är jag inte just den snällaste människan på jorden! Haha men aa så det kan fan va ibland! Men aa ska inte lägga ut allt här nu så puss på er! :*


My awesome friend

Good memories!!


Väntar......

Väntar på att komma in hos läkaren! Ska kolla mina lungor för jag har problem med att andas :/ eller jag andas jätte tungt också gör det ont :/ men jag skulle ha varit inne halv 3 och dom har inte ropat in mig än :/ kanske dom har glömt mig :( huff :( men aja!!!


Ska blogga här ändå!

Jag ska blogga här ändå, har bestämt mig för att försätta här! Saknar bloggen min här så aa! Så sluta inte följ bloggen ändå, för den kommer bli helt AWESOME! <3


17 Maj!

I dag är det 17 maj och jag är sjukt glad för att jag bor i Sverige just nu! För så Släpper jag ha "bundad" på mig som det heter på norska!

Men aa vi får besök av några gamla kompisar i Norge som vi ska grilla med och bara Chilla 😄 kommer bli awesome! ❤


I dag

Varit hemma och tagit FJORTIZ bilder nu så här kommer det några xD haha ❤


Dags att blogga här igen :)

Ska börja blogga på den här bloggen nu så aa hoppen ni fortfarande läser den :) <3